Turcja 2023

Seminarium Menadżerów Oriflame w 2023 roku odbędzie się w Turcji w mieście Antalya, która jest bramą do Turkusowego Wybrzeża. Antalya to najpopularniejszy resort wakacyjny w Turcji. Jest położona w tureckim, południowym regionie śródziemnomorskim. Ten region to hipnotyzująca mieszanka pięknej natury, antycznych budowli i nowoczesnych atrakcji oraz niezwykle żywej tureckiej kultury. Stolica tego region, o tej samej nazwie, to 4 najczęściej odwiedzane miasto na świecie – każdego roku przybywa tu 11 milionów turystów! Jedziesz z nami?

Antalya i turkusowe wybrzeże to prawdziwy raj na ziemi. Ten region to prawdziwa perełka zarówno dla lokalnych mieszkańców jak i turystów a to dzięki bezkresnym, słonecznym plażom, przyjemnemu klimatowi i turkusowej wodzie. Podczas Seminarium Menedżerów 2023 będziemy mogli się zrelaksować na słonecznym kawałku piaszczystej plaży oraz zażyć odświeżającej kąpieli w morzu!

Okres kwalifikacji na Seminarium Menadżerów Turcja 2023 trwa od katalogu 9/2022 do katalogu 1/2023. W tym okresie musisz osiągnąć poziom 12% i utrzymać go przez 5 dowolnych katalogów, w tym koniecznie w katalogu 1/2023. Drugi warunek to liczba zaproszonych przez Ciebie osób, które zostaną klubowiczami Oriflame.

Obejrzyj poniższy film i poznaj szczegóły oraz strategię. Zobacz, jakie to proste.

Poziom 12% to normalnie obrót 1600PC (w katalogach dwutygodniowych 1000PC). Czyli mamy na to 11 katalogów. Wiedz o tym, że klubowicz na poziomie 12% zarabia ok. 500 zł (co 3 tygodnie).

Ciekawostką jest to, że Oriflame wprowadza w 2022 roku dwa katalogi dwutygodniowe. Katalog dwutygodniowy to katalog 11 i 16. W tych okresach katalogowych obowiązuje inna tabela procentowo-punktowa. Nowa tabela na te katalogi daje możliwość osiągnięcia poziomu 4% przy 300PC (teraz 400PC), 8% przy 500PC (800PC), 12% przy 1000PC (1600PC), 16% przy 2000PC (3000PC)… Tabelę zobaczysz TUTAJ.

Oczywiście nie obędzie się bez zaproszenia nowych osób do Twojego zespołu; jest to zresztą kolejny warunek. Warunek rekrutacyjny polega na tym, że musisz w pięciu katalogach (okres kwalifikacyjny to 11 katalogów) wprowadzić osobiście do Oriflame po 4 nowe osoby, które wejdą do pierwszego kroku Programu Witamy (zrobią zamówienie na co najmniej 50PC).

Powyżej widzisz warunki ogólne dla wszystkich poziomów.

My tutaj skupiamy się na klubowiczach, którzy nie przekroczyli w tym roku poziomu 8%. Oferta i warunki kwalifikacji są rewelacyjne.

Jeśli jeszcze zastanawiasz się, czy wystartować z nami wiedz, że antyk i nowoczesność przeplatają się wzajemnie – każdy znajdzie coś dla siebie w Antalyi!

STARE MIASTO

Kaleiçi (KAH-leh-ee-chee), znane też jako Stara Antalya, to urokliwy labirynt uliczek i cudów tureckich. Imię “Kaleiçi” oznacza “między murami miasta” co jest bardzo trafne, bo w przeszłości serce Antalyi było otoczone obronnymi murami chroniącymi port. Dziś to dom dla pięknej architektury, wielu historycznych miejsc, bazaru oferującemu przyprawy i pamiątki oraz licznych kawiarni i restauracji.

ŻYCIE NOCNE

Riwiera Turecka ma najbardziej bogate życie nocne w całej Turcji. Okolice portu są pełne klubów oraz dyskotek oferujących świetną atmosferę i jeszcze lepszą muzykę!

Antalya to raj dla miłośników natury. Tło stanowią góry Taurus, na tle którch mamy bujne lasy, piaszczyste plaże, mieniące się w słońcu wody morza Śródziemnego oraz liczne jaskinie i wodospady.

13 km od Antalyi znajduje się wodospad Düden – jedna z najbardziej znanych atrakcji tego region. Wodospad jest podzielony na część górną i dolną i zasilają go wody rzeki Düden. Wysoka na 15 i szeroka na 20 metrów górna część wodospadu jest zdecydowanie bardziej imponująca. Naturalna jaskinia uformowana za wodospadem pozwala na oglądanie spadających kaskad wody z innej perspektywy.

Kuchnia turecka to nie tylko popularne kebaby. Bogata w smaki kuchnia tradycyjna to jedna z najbardziej charakterystycznych kuchni na świecie. Wiele dań, które są rarytasami na całym świecie pochodzi z Turcji – jak na przykład właśnie kebab, tureckie pierogi manti, deser loukoumi czy baklawa. Każdy, kto odwiedza Turcję powinien spróbować: gözleme, pysznych naleśników nadziewanych ziemniakami, serem lub mięsem, tureckiej pizzy zwanej pidą. 

Coś, co rzuca się w oczy odwiedzając Turcję to bardzo kolorowa kultura. To miejsce pełne kontrastów, wyglądające jakby cofnęło się w czasie, aby zaraz zaskoczyć nowoczesnością. To fantastyczna fuzja elementów antycznych i obecnych. To też świetne połączenie kultury zachodniej i wschodniej, które wzajemnie się tu przenikają.

Gościnność to znak rozpoznawczy Turcji – ludzie są bardzo gościnni i przyjaźni. Widać to też przy stole, gdzie zwykle mamy różnorodne potrawy, którymi cała grupa się dzieli między sobą.

Czekamy na Twoją decyzję. Skontaktuj się z nami i… działamy 🙂

Powodzenia.

Krysia i Marek